3ND

3ND (3 Netwerk Dimensies) is voortgekomen uit de aspiratie van Nanne Dodde bij te willen dragen aan de gezondheidszorg gezien het belang van gezondheid voor de mens. De affiniteit en ervaring met de zorg (opleiding tot apotheker) wil hij combineren met zijn kennis en ervaring in het bedrijfsleven (opleiding tot bedrijfskundige).

Nanne heeft ervaring met diverse directie-, bestuurs- en toezichtfuncties in het bedrijfsleven en in de gezondheidszorg.Ā Aanvullende opleidingen in strategie, leiderschapsontwikkeling en verandermanagement (Harvard, Insead, London Business School) hebben bijgedragen aan de stap naar het zelfstandig (3ND) adviseren en begeleiden van professionals, management en samenwerkingsverbanden in en buiten de gezondheidszorg.

Sinds deze stap (2009) heeft Nanne zich theoretisch en praktisch verdiept in sociale netwerken en interactiepatronen op basis van de complexiteitstheorie (complex adaptieve systemen). Na opleiding in organisatie netwerk analyse (ONA) heeft hij actief bijgedragen aan transformaties naar organisatie netwerken.

Nanne is gespecialiseerd in strategie- en groepsontwikkeling, met toepassing van zijn expertise van sociale netwerken en interactiepatronen. Op het gebied van leiderschap, organisatie ontwikkeling en samenwerken in netwerken en ecosystemen geeft Nanne lezingen en workshops (theorie en praktijk).

Nanne is gastdocent aan Nyenrode Business Universiteit, Universiteit van Amsterdam, Beeckestijn Business School en Jan van Es Instituut. Daarnaast coacht hij professionals in de zorg (huisartsen, specialisten, bestuurders en zorgmanagers). Na jarenlang bestuurslid is Nanne ambassadeur voor het Platform voor Klantgericht Ondernemen.

Nanne Dodde

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang automatisch de laatste blogartikelen.

Nu inschrijven