Jump!

Waag met mij de sprong! Ervaar met elkaar wat veranderingen in sociale netwerken en interactiepatronen voor jullie samenwerking kunnen betekenen. We gaan aan de slag voor optimale prestaties, innovatie en werkplezier op het gebied van strategie- en groepsontwikkeling, leiderschap of complexe verandertrajecten. Er zijn drie mogelijkheden.

Vliegende start strategie- en groepsontwikkeling

Wil je nadere informatie over de aanpak en werkwijze van strategie- en groepsontwikkeling en leiderschap in jullie samenwerkingsverband? En benieuwd wat de ervaringen, resultaten en betekenis voor jullie kunnen zijn?

Waag de sprong voor een vliegende start: in een ori├źnterende sessie voor een nader te bepalen groep starten we in co-creatie de strategie- en groepsontwikkeling en ervaren jullie met elkaar direct de aanpak, werkwijze en impact. 

Vrije val met skydive indoor

Wil je nadere informatie over de aanpak en werkwijze van leiderschapsontwikkeling of een complex verandertraject in jullie samenwerkingsverband? En benieuwd wat de ervaringen, resultaten en betekenis voor jullie kunnen zijn?

Als onderdeel van het in co-creatie te ontwikkelen programma bied ik jullie een ervaring van skydive indoor aan. De vrije val ervaring (zonder uit het vliegtuig te hoeven springen) staat voor de ervaring van ontwikkeling en verandering.

Lezingen leiderschap en verandering

Wil je nadere informatie over de lezingen en workshops die ik geef op het gebied van leiderschap, verandermanagement, stakeholders- en netwerkanalyse? Of over de strategische ontwikkelingen in de zorg?

Regelmatig geef ik deze aan oa. Beeckestijn Business School en Nyenrode Universiteit (Klantgericht Innoveren, Digital Transformation). Ook kan ik speciaal voor jullie een inspirerende lezing of workshop verzorgen op een nader te bepalen locatie.

//3nd.nl/wp-content/uploads/2015/07/skydive-indoor.jpg

Waag met mij de sprong!

Neem direct contact op

//3nd.nl/wp-content/uploads/2015/07/Nanne-Dodde-CRMinIDay-Sept2009.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang automatisch de laatste blogartikelen.

Nu inschrijven