Vrije val met skydive indoor

Waag met mij de sprong! Ervaar met elkaar wat veranderingen in sociale netwerken en interactiepatronen voor jullie samenwerking kunnen betekenen. We gaan aan de slag voor optimale prestaties, innovatie en werkplezier op het gebied van leiderschapsontwikkeling en complexe verandertrajecten.

Wil je nadere informatie over de aanpak en werkwijze van leiderschapsontwikkeling of een complex verandertraject in een samenwerkingsverband? En benieuwd wat de ervaringen, resultaten en betekenis voor jullie kunnen zijn?

Als onderdeel van het in cocreatie te ontwikkelen programma bied ik jullie een ervaring van skydive indoor aan. De vrije val ervaring (zonder uit het vliegtuig te hoeven springen) staat voor de ervaring van ontwikkeling en verandering.

Vrije val ervaring

  • Ten eerste de sprong: deze persoonlijke dimensie staat voor het loskomen van de oude situatie en de beweging in het onbekende durven maken (loslaten is een eerste vereiste voor persoonlijke ontwikkeling en verandering).
  • Ten tweede de vrije val: deze interpersoonlijke of sociale dimensie staat voor het elkaar opzoeken om in verbinding en interactie met elkaar de juiste samenwerking en richting in de turbulente omgeving te vinden.
  • Ten derde de landing: deze ecologische of systeem dimensie staat voor de collectieve ambitie om met gevoel voor de omgeving in het gemeenschappelijke belang gaandeweg de bestemming te ontdekken en te bereiken.
https://www.3nd.nl/wp-content/uploads/2015/07/skydive-indoor-300x200.jpg

Waag met mij de sprong!

Neem direct contact op

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang automatisch de laatste blogartikelen.

Nu inschrijven