Nanne Dodde

3ND is voortgekomen uit de aspiratie van Nanne Dodde (1958) bij te willen dragen aan de zorg gezien het belang van gezondheid voor de mens. Na opleidingen tot apotheker en bedrijfskundige heeft hij veel praktische kennis en ruime ervaring opgedaan in diverse directie-, bestuurs- en toezichtfuncties in het bedrijfsleven en in de gezondheidszorg.

Na aanvullende opleidingen in HR strategie, leiderschapsontwikkeling, verandermanagement en organisatie netwerk analyse (oa. Harvard, Insead) besloot Nanne zich te richten op het inspireren en begeleiden van professionals en samenwerkingsverbanden bij strategie- en groepsontwikkeling en bij complexe verandertrajecten. Hij is met name actief in de gezondheidszorg en in de bedrijfsgezondheidszorg. Daarnaast coacht Nanne zorgprofessionals (huisartsen, specialisten en zorgmanagers).

Op het gebied van leiderschapsontwikkeling en organisatieverandering geeft Nanne lezingen en workshops, met speciale aandacht voor sociale netwerken en interactiepatronen in samenwerkingsverbanden (Nyenrode, Beeckestijn Business School en Jan van Es Instituut). Na jarenlang bestuurslid van de CRM association is hij ambassadeur voor het Platform voor Klantgericht Ondernemen.

Nadere informatie over Nanne Dodde

Nanne Dodde

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang automatisch de laatste blogartikelen.

Nu inschrijven