Nanne Dodde

Na opleidingen tot apotheker en bedrijfskundige heeft Nanne Dodde veel praktische kennis en ruime ervaring opgedaan in diverse directie-, bestuurs- en toezichtfuncties in het bedrijfsleven en in de gezondheidszorg. Ook was hij jarenlang internationaal expert en intern adviseur op het gebied van organisatie ontwikkeling voor klantgericht ondernemen,

Aanvullende opleidingen in strategie, leiderschapsontwikkeling en verandermanagement (Harvard, Insead, London Business School) hebben bijgedragen aan de stap naar het zelfstandig adviseren en begeleiden van professionals, management en samenwerkingsverbanden in en buiten de gezondheidszorg.

Nanne is gespecialiseerd in strategie- en groepsontwikkeling met toepassing van specifieke expertise van sociale netwerken en interactiepatronen op basis van de complexiteitstheorie (complex adaptieve systemen). Na opleiding in organisatie netwerk analyse (ONA) heeft hij actief bijgedragen aan transformaties naar organisatie netwerken.

Op het gebied van leiderschap, organisatie ontwikkeling en samenwerken in netwerken geeft Nanne lezingen en workshops, waarbij hij in afstemming met de opdrachtgever ingaat op de theorie en de praktijk van sociale netwerken en interactiepatronen in organisaties en ecosystemen.

Nanne is gastdocent aan Nyenrode Business Universiteit, Universiteit van Amsterdam, Beeckestijn Business School en Jan van Es Instituut. Daarnaast coacht hij professionals in de zorg (huisartsen, specialisten, bestuurders en zorgmanagers). Na jarenlang bestuurslid is Nanne ambassadeur voor het Platform voor Klantgericht Ondernemen.

Nadere informatie over Nanne Dodde

Nanne Dodde

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang automatisch de laatste blogartikelen.

Nu inschrijven