Nanne Dodde

Nanne is gespecialiseerd in leiderschap, organisatie en verandering in een complex dynamische omgeving. Hij geeft colleges en workshops aan Beeckestijn Business School, Nyenrode Universiteit, Universiteit van Amsterdam, Universiteit Leiden, Jan van Es Instituut en voor organisaties en samenwerkingsverbanden in het bedrijfsleven en in de gezondheidszorg.
Nanne baseert zich op specifieke expertise en ervaring op het gebied van sociale netwerken, emergentie en interactiepatronen van de systeem- en complexiteitstheorie. Al 15 jaar past Nanne deze expertise en ervaring met succes toe in zijn rol als zelfstandig adviseur en begeleider van bestuurders, directieteams en professionals in het bedrijfsleven en in de zorg.
Nanne heeft ervaring met diverse bestuurs-, directie- en toezichtfuncties. Zo was hij Directeur (Pfizer NL), Change Leader/Trainer (Pfizer EU), Country Integration Manager (Pfizer NL), Bestuurder (PvKO), Lid Raad van Toezicht (Rijncoepel) en Lid Raad van Advies (IMI). Tevens internationale ervaring met ONA voor organisatie netwerkontwikkeling (Social Vision/Ni3).
Nanne heeft zich verdiept in de systeem- en complexiteitstheorie, met name op het gebied van leiderschap, organisatie en verandering. Hij heeft diverse studies en opleidingen in het buitenland gevolgd, waaronder Harvard, INSEAD, London Business School en University of Virginia. Van origine is hij apotheker (niet praktiserend) en bedrijfskundige.

Nadere informatie over Nanne Dodde

Nanne Dodde

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang automatisch de laatste blogartikelen.

Nu inschrijven